Sandály na klínku Laura Biagiotti KL Beige

2 860 

Sandály na klínku Laura Biagiotti v béžové barvě se zlatými odlesky. Platformová stabilní podrážka spolu s polstrovanou stélkou (podloženou polštářkem) se postará o komfort vašich nohou a i když na vysoké noze, vydržíte v nich bez problémů celý den nebo i celou noc. Zapínání je na řemínek zakončený gumičkou a s přívěskem monogramu značky LB.

Zlaté pyramidky na béžových řemíncích vynikají a poskytují sandálům exkluzivní vzhled. Tyto sandály na klínku od Laury Biagiotti jsou ideální pro dámy, které oceňují sofistikovanost a nebojí se být středem pozornosti. Kombinujte je s letními šaty nebo šortkami s vysokým pasem pro dokonalý pobřežní vzhled a užijte si letní den plný stylu a pohodlí.

Výhody a vlastnosti sandálů na klínku Laura Biagiotti:

  • Pohodlí a stabilita – Platformová podrážka zajišťuje vynikající stabilitu, což je zásadní pro dlouhodobé nošení, zatímco polstrovaná stélka s podložkou zvyšuje celodenní pohodlí.
  • Elegantní design – Béžová barva se zlatými odlesky dodává sandálům luxusní vzhled a činí je ideální pro letní sezónu. Zlaté pyramidky na řemíncích zase přidávají na exkluzivitě.
  • Flexibilní zapínání – Zapínání na řemínek s elastickou gumičkou umožňuje snadné nasazení a sejmutí sandálů, zatímco zajišťuje, že sandály dobře drží na noze.
  • Nadčasová elegancie – Jednoduchý, avšak sofistikovaný design je snadno kombinovatelný s různými oblečeními, od šatů po šortky, což z nich činí must-have kousek pro každou letní garderóbu.
  • Vysoká kvalita materiálů – Vybrané materiály zajišťují dlouhodobou odolnost sandálů, což z nich činí hodnotnou investici.
  • Univerzálnost použití – Tyto sandály jsou ideální pro různé příležitosti, od denního nošení po večerní vycházky, a vždy zůstanete pohodlně a stylově.

Tyto výhody a vlastnosti činí sandály na klínku Laura Biagiotti skvělou volbou pro ženy, které hledají kombinaci módy, funkčnosti a pohodlí.

Délka stélky: 
35 – 23 cm
36 – 23,5 cm
37 – 24 cm
38 – 24,5 cm
39 – 25 cm
40 – 25,5 cm
41 – 26 cm

Svršek: technický materiál, textilní materiál
Stélka: gelová
Vnitřní: technický materiál
Podrážka: guma, vrubkovaná, protišmyková
Výška podpatku: 10 cm

 

⇨ Zobrazit tabulku velikostí

Množství
Katalogové číslo: - Kategorie: Štítky: , , ,
Sandále Laura Biagiotti
Sandály na klínku Laura Biagiotti KL Beige
2 860  Select options