Sandály na klínku Laura Biagiotti KL Pink

2 860 

Sandály na klínku Laura Biagiotti v kombinaci s růžovou, neutrální šedou a bílou. Platformová stabilní podrážka společně s polstrovanou stélkou (podšitou polštářkem) se postará o komfort vašich nohou a i když na vysoké noze, vydržíte v nich bez problémů celý den nebo i celou noc. Zapínání je na pásek ukončený gumičkou a s přívěskem monogramu značky LB.

Zlaté pyramidky na růžových páscích vynikají na pozadí jemné pastelové palety a dodávají sandálům luxusní vzhled. Tyto stylové sandály jsou ideální pro dámy, které oceňují eleganci s příběhem a nebojí se přitahovat pozornost. Jejich design je více než jen obuv, je to prohlášení o módě, které zdůrazní osobitost každé ženy. Kombinujte je s letními šaty nebo šortkami s vysokým pasem pro dokonalý přímořský vzhled a nechte se unést do letních dnů plných slunce a svobody. Přidejte lehkou blůzu nebo tuniku a vytvořte nenucený, avšak sofistikovaný outfit, který je připravený na každé dobrodružství.

Výhody a vlastnosti sandálů na klínku Laura Biagiotti zahrnují:

  • Stabilita a komfort: Platformová podrážka společně s polstrovanou stélkou, která je podšitá polštářkem, zajišťuje mimořádný komfort i při nošení po celý den nebo noc. Vysoký klínek zajišťuje stabilitu i na nerovném povrchu.
  • Stylový design: Kombinace pastelově růžové, neutrální šedé a bílé barvy tvoří elegantní a svěží vzhled. Zlaté pyramidky na růžových páscích přidávají luxusní detail, který upoutá pozornost.
  • Kvalitní materiály: Použití odolných a kvalitních materiálů zajišťuje dlouhou životnost sandálů. Námořnická šňůra použita na klínce je známé svou pevností a odolností.
  • Univerzálnost: Sandály na klínku se hodí jak k ležérním, tak k elegantním outfitům. Jsou vhodné na denní nošení i na večerní události, díky čemuž jsou výbornou volbou pro ženy, které hledají univerzální obuv.
  • Snadné zapínání: Zapínání na pásek s gumičkou a přívěskem monogramu značky LB umožňuje snadné a rychlé obouvání a vyzouvání, zároveň dodává praktický a módní prvek.
  • Vyjádření osobního stylu: Design sandálů je nejenom o pohodlí a funkčnosti, ale i o módním vyjádření. Jsou ideální pro ženy, které chtějí zdůraznit svou osobnost a styl.

Tyto vlastnosti a výhody dělají sandály na klínku Laura Biagiotti ideální volbou pro ženy, které hledají komfort, styl a kvalitu v jednom.

Délka stélky: 
35 – 23 cm
36 – 23,5 cm
37 – 24 cm
38 – 24,5 cm
39 – 25 cm
40 – 25,5 cm
41 – 26 cm

Svršek: technický materiál, textilní materiál
Stélka: gelová
Vnitřní: technický materiál
Podrážka: guma, vrubkovaná, protišmyková
Výška podpatku: 10 cm

 

⇨ Zobrazit tabulku velikostí

Množství
Katalogové číslo: - Kategorie: Štítky: , , ,
Sandále Laura Biagiotti
Sandály na klínku Laura Biagiotti KL Pink
2 860  Select options