Rady a tipy, jak nosit vysoké kozačky

Vysoké kozačky si zachovávají své výsostné postavení ve světě módních trendů. Jako jedny z mála obstály i ve zkoušce času a jejich popularita rozhodně neklesá. Není se co divit. Vysoké kozačky mají rozhodně co nabídnout. Je možné je zvolit do práce nebo jim dát šanci ve volném čase. Skvěle si rozumí i s outfity určenými na večerní akce. Vysoké kozačky se jednoduše dokáží změnit na perfektního chameleona, který splyne s jakýmkoliv outfitem a posune ho o level výše. Jak nosit vysoké kozačky a co je třeba mít na paměti při jejich zakomponování do outfitů? Prozradíme vám vše, co o nich potřebujete vědět. 

Černé kozačky pod kolena – univerzální kousek

Pokud jste v trendu vysokých kozaček nováčkem a plánujete začít zlehka, ideální volbou jsou černé kozačky po kolena v semišovém provedení. Nic však nepokazíte ani s lakovanou verzí, která je určena zejména pro odvážnější dámy. Proč právě černé kozačky po kolena? Protože jsou nejuniverzálnějším kouskem, který dokonale sluší každé dámě. Kombinovat je můžete s šaty, sukněmi, kalhotami – jednoduše se vším, co Vás napadne. Jsou ideální volbou pro každý den i na večerní akci. V černých botách po kolena nikdy neuděláte krok vedle.IMG_20201102_115308_141-1844x2048

Hnědé kozačky nad kolena – neformální alternativa 

Vysoké hnědé kozačky opravdu dobře ladí s džínami. Kombinováním džínů s oblíbenými zimními kabáty v barvě zelené, béžové či tmavomodré nedáte zimní depresi ani nejmenší šanci. Nemusíte se však omezovat jen na džíny. Hnědé kozačky si perfektně rozumí i s květinovými vzory, které příjemně okoření svou přítomností.

Semišové kozačky – sázka na jistotu 

Semišové kozačky jsme Vám zmiňovali už v předchozím bodě. Jsou skvělou volbou zejména v případě, že s trendem vysokých kozaček právě začínáte. Semišové kozačky vypadají krásně, jsou kvalitní a nikdy neodejdou z módního výsluní. Jejich výhodou je, že se opravdu výborně kombinují s různými materiály. Skvělou volbou je například kombinace semišových bot s pletenými kousky – svetry či šaty. Pokud plánujete zakomponovat vysoké semišové kozačky do svého večerního outfitu, sázkou na jistotu je zkombinovat je s úzkou sukní pouzdrového střihu nebo s minisukní. Svůj outfit s vysokými kozačkami můžete okořenit i punčochami. Vsadit můžete buď na výraznou barvu nebo na zajímavý vzor. 

S podpatkem či bez? 

S touto otázkou se setkáváme snad už od samého začátku. Podpatky nejsou vhodnou alternativou pro každou dámu a některé prostě dávají přednost botám na rovné podrážce. Výhodou je, že trend vysokých kozaček se snaží lahodit každému a v jejich řadách objevíte kozačky s podpatkem i bez něj. Vysoké kozačky bez podpatku můžete kombinovat stejně dobře, jako jejich alternativu s podpatkem. Výborně ladí s džínami i šaty. Rovněž máte možnost v jejich podání objevit velké množství vzorů. Zkombinujte například béžové kozačky s džínami a ikonickou bílou košilí. Doplňte zeleným kabátem a modrou aktovkou a získáte outfit jako stvořený do práce.

Pro odvážné dámy 

Pokud patříte mezi dámy, které milují experimentování a užívají si ho naplno, vysoké kozačky Vám nabízejí ideální prostor. Zvolte si lesklý lakovaný materiál, třásně nebo zvolte hadí kůži, nápisy, ilustrace. Cokoli, po čem Vaše srdce touží. Díky vysokým kozačkám můžete přinést do svého šatníku čerstvý vítr a rozbouřit klidnou hladinu.IMG_20201102_140752_445-scaled

Jak nosit vysoké kozačky? Jak se Vám jen líbí. Nebojte se experimentovat s modely pod či nad kolena, hrajte si s barvami a objevujte vzory. Vysoké kozačky si perfektně rozumí s pletenými šaty i úzkými džínami. Můžete zvolit univerzální kousek nebo kráčet zcela novou cestou. Vysoké kozačky vám umožní skvěle splnit jakýkoli záměr.